Sydpoolen lr:O

Jag fattar inte vad det är med mig. Som alla vet så fryser jag typ hela tiden men under lovet ahr jag inte frysit någon gång förutom nu efter kyrkogårdpromenaden. kommer vakna som en isbit säkerligen.
Antingen så är det bara jag som är konstig lr annars så är det riktigt kallt ute..
aja nu ska ja glägga mig under en filt och hoppas på värmen.

ciao sautnausar

Halloween!

hej allihopa!

Idag så vaknade men vid typ 11 tidigt lr hur jag menar det är ju lördag. Mådde skit då kändes som om mans kulle spy men det gjorde jag inte som tur va. Lixsom det är så snuskigt. Har världens träningsvärk efter all träning som clara och jag har gjort. nautilus tar död på migXD
men kul är det iaf^^
Har precis kommer hem ifrån Kyrkogården. Skit alltså vad många ljus som var tända. bländades typXD Träffade bland annat sofia och robin. just det var nära på att frysa ihjäl fatta svinkallt ute:O och kolsvart.
Det kuligaste va rju att när jag gick igenom bondebacka så hoppade 2 killar ut framför mig ( de kan väl har varit vid 10 års ålder) och försökte skrämma mig. Men lyckades de?  Nej jag menar HJÄLP EN SCREAM MASK SOM HOPPA FRAM. Jag är inte lätt skrämd. Så sry gays funka inte;)
Aja nu ska jag hoppa ner i soffan och sätta mig framför tv:n och mysa. 

puss hejs babes 

dyslexi=66

hej allihopa!

Har inte uppdaterat på värsta länge men slänger in ett inlägg nu bara för er skull;)
måste ju säga att med Clarasöt så har man alltid kuligt. Tack för alla skratt, träningar och umgänget.
Jag menar sällskapsspel är tråkiga i vanliga fall men fan så kul alphabet blev med gummsis. ni vill bara inte veta vilka ord som bildades. ni kan ju baran checka rubriken så får ni iaf ett ord. Ansiktsmask ohja vi såg ut som smurfarXD sådan skit i ögonen ajaj. SEdan så skulle vi vara duktiga och gå och lägga oss tidigt uhm 00:00 för att vi skulla gå upp vid 07:00 för att vi skulle träna på morgonen. liksom man bränner ju mest på morgonen precis när man ahr gått upp;)
Bara att vi låg uppe och snackade om bloggare, eltejp och massa knasiga ord. FEtt kul.
idag så blev det träning på nautilus som ni kanske har listat ut sweethearts. Brände 200 kalorier på träningen bajjs bra lixsom^^
Sedan efter träningen så blev det att dra in till försäkringskassan för att fota lite och även ta en fika med Mia. sjukt snäll är hon. Sedan började promenaden hem. När jag kom hem så blev det att slänga sig i sängen och starta laptopen.

puss på er babes skiter i er nu.

in our out?

passamig?

Passa mig?

in our out?

Hej allihopa.

idag så har det inte hänt ngt specell. Mest slappat:P
blev ett inköp idag iaf. Ett par uggs svarta. Vet inte om jag passar i de men det får vi väl se:P
Sandra åker imorgon också:(
Men en kladdkaka ska hon väl hinna äta:P

Aja nu ska jag fortsätta att kolla grejer på www.coolstuff.se

Pusshejs

Slut

hej allihopa.

idag så var det sista dagen på praon:(
blev att sitta hos Mia som är skadereglerare. Under lunchen så blev det att gå upp till balkan med Mia, Annika(faster), Peter och Bengt. Myhy älskar rikskupongerXD  Faster betalade eftersom att de fick nya häften idag:P idag så glömde man heller inte praoboken så har suttit med den ett tag med mia och frågat lite. Älskar länsförsäkringar alltså, underbara människor där. Nästa vecka är det ju lov i love´t . Blir nog att sticka in till linkan med Mican och sedan möta upp adrian där. Sedan blire nog att åka med Clarasöt också till linkan en annan dag. Sedan så ska man till praoplatsen för att ta lite kort och gå ut och fika med de som jag har jobbat hos nu:P  antagligen blire så. idag så kommer även Sandra hit:D kommer väl vid 22:00 lr ngt sådant. Aja nu ska jag skriva lite på mitt reportage:P

pusshejs

Vitiligo!



Angående Michael jackson. Clara och jag satt och snackade om honom. Angående låten "black or white"
Clara: vrf opererade han då om sig från sexigt svart till likblek?
´
Hade inte han någon sjukdom lr? typ vitiligo?  Clara sa att den hette så. men hade han den sjukdomen lr hur var det?

YES!!!!

Hej allihopa!

Idag så fick man vara hos vaktis like alla andra dagar denna vecka. Men en specell sak kommer hända imorgon:D  instead för att åka med vaktis till bankvalvet i mjölby så kommer jag stanna i motala och vara hos Annika (faster)  kanske bara till förmiddagen, får se om man kan va med på mötet också. Det roligaste rä att vaktis kommer få göra allt själv. och det va rinte lite det var massor som skulle hända imorgon i Mjölby. Fatta jag kommer stå utanför hembageriet på morgonen vänta på honom sedan säga att jag ska vara hos någon annan så han itne får min hjälp. MOHAHAHA. konstig som jag ärXD  Men aja nu ska jag käka..

pusshejs!!

Prao

hej allihopa!

Idag så börjar min prao. Fett nice lixsom. börjar vid lunch typ klockan ett:)
Vaknade för några minuter sen och som vanligt så sätter man på datorn. Jag ska utföra min prao på Länsförsäkringar, denna dag ska jag tyvärr vara hos någon vaktmästare, men jag ska hoppa runt mellan olika avdelningar..Clarasöt är inte i motala längre:(  Aja du kommer väl hem på lovet:) hoppas jag iaf. Det är ju helt sjukt att Kissie vann:O Jag hatarhatarhatar det!! "hehe om man är fet så ska man fan inte leva på jorden" Stämmer jävligt mkt in på alexandra. anyway. Som ni kanske vet så har jag en förmåga om att bli helt in love i vissa låtar och nu har jag hittat den:D  Everything i do, I do it for you- bryan adams.
UNDERBAR. Efter praon blire nog att dra till musikskolan . har ju konsert imorgon. kom om ni vill:)

CHARLOTTENBORGSSLOTT
KLOCKAN 18:30

kommer nog gå as bra tror jag:)
Aja nu ska jag fixa mig så man kan ta det lugnt de timmarna som är kvar.
Pusshej:)


klart kuligtXD


LEDIGT

Ja, nu är det ju fredag. Sitter hemma och checkar idol. och väntar på att någon social ska logga in på msn..idag så var det sista dagen i skolan på 2 veckor. Hade prov idag inom religion det gick faktiskt riktigt bra kändes det som iaf. Provet var lätt för att vara Anna-Lena. under helgen blire nog att slöa framför datorn och maybe snacka med någon social. Efter helgen är det PRAO. Ska praoa på länsförsäkringar. Ska hoppa runt på avdelningarna kanske åka ut till något hus. hoppas iaf. Men kommer klart miss lilla 6 åriga fransina. hon och jag snackade kenny starfighter i 30 minuter. Där ser ni vilket intresse jag har för barnprogramXD Naevars. Efter skolan såblev det att dra till vättern med Clara, Moa och Maria för att sätta upp DISCO skyltarna. måste säga att skylten blev as tjusig. Det tackar vi för Becca:)  Efter det så blev det att gå hem lägga sig i soffan och sågade pappa på en matte uppgift som han trodde att han hade rätt på men vem var det som hade rätt EHEH  joo jag:D Värsta proffsiga lr vad tycker ni. inte blond iafh6 nu på kvällen stack vi ner till borenshult till Karin, Sami, Hugo och Ture. Blev väl kvar där i en timme eller något sådant. Nae nu ska jag nog ta och sätta mig med " lord of the flies" så att man får den klarläst.

Hejs

finalen

Idag så blev det att åka till norrköping för att skjuta touren. Det var tourfinal om ni inte har listat ut det än. på vägen ner/upp dit så säger hasse "My får jag berätta ett skämt?"  fine för mig liksom. "DEt avr två skokartonger som var ute och flög. då sa den ena
- Du flyger mycket högre än vad jag gör.
den andra säger
- ja, ja vet det!"

fyfan vad jag skratta åt det det finns ju ingen poäng med denXd  det kuligaste med denXD
DEt gick inte superduper bra kom 3 på tävlingen och 2 på tourfinalen. Sköt dåligt men blir att ställa sig på måndag och träna som attan. Ska man bli en mican och skjuta 4 dagar i veckan nej skulle nog itne tro det men iaf 2 ggr. så man kan komma upp någonstans iaf upp på pallen.
Anyway nu ska jag lägga mig för imorgon blire släkten-.-

Bajs påer!

Road på en onsdagkväll

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*myhy har kommit på en liten rolit skämt(A)

C like, well. säger:

*vadå då XD?

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*vet du vad det står på botten av en simbasäng i Norge?XD

C like, well. säger:

*nej?

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*Rökning förbjudenXD

C like, well. säger:

*hmm

*jag fattar inte

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*Det går inte att röka i vatten. that´s dah pointXD

C like, well. säger:

*dt går viss

*t

*o trampa vatten

*snarare

*eldning förbjuden

*men dt går också

*om man lägger olja ovanpå vattnet

*XD

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*XD

*Clara du bränner upp mitt kuliga skämt-.- XD

C like, well. säger:

*där kom dt kuliga

*XD

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*va^o)

*nu fatar inter myhy

C like, well. säger:

*Clara du bränner upp mitt kuliga skämt-.- XD

*bränner upp

*XD

My l Myhy ska få en bilXD säger:

*XD










Så ser min onsdagskväll utXD
Aja är sjuk så vad ska man göra. har nyss kollat på arga snickarn men tröttnade efter 20 minuter..
Hoppas man känner sig bättre imorgon så det blir någon skola. Har inte bloggat på ett tag men ska komma igång igen nu. Så check it out liksom.

Pusshejs


KM

Tjao!

Idag så blev det att gå upp tidigt för att vi skulle utse en klubb mästare i senior och junior klass. Åkte ner till skjutbanan vi gick 12 mål i skogen. Jag tyckte själv att det gick jäkligt dåligt. Men tydligen inte. KM är jag:D
Girl power i Motala bågskytteklubb jag och jessica vann i de klasserna. Fett nice:P
Efter tävlingen blev det att åka hem och göra sig iordning för på eftermiddagen skulle vi tydligen till vadstena. Blev en fika där och sedan åkte vi hem. Nu så sitter man här och degar och ska snart gå och lägga sig eftersom att imorgon blire en till tävling. Clauten. Skjuter upp i luften sedan så har vi ritat dit en tavla på marken. Vem vinner detta år.. Yrsa får dock inte vinna onh vann ju förra året.

nu ska jag ta en kopp med te igen..

Hejs:D

RSS 2.0