älskling här<3

Hej allihopa!

Idag så är de tju fredag som ni aksnek vet alltså HELG snart:D
HAr inte hänt så mkt i skolan idag förutom spanska provet och det gick faktiskt hyfsat bra^^
träning efter skolan med sötaste Clara^^
Efter det buss som stank äckligt och frida kom till mig. Nu sitter jag och Frida vid daotrn och tv och checkar idol:P

Puss och en trevlig helg på er alllihopa:D

tycks?


död our not?

hej allihopa!

Idag så vakna man värsta sena. gick väl upp vid 12:00 lr något blev att starta datorn och sedan gå ner och ta ett glas vatten (bra frukost lr vad säger ni;).. ) Sedan när jag tänkte sticka till träningen så säger pappa att släkten skulle komma för att gratza morsan. Alltså mammas sida av släkten går bra men vissa på pappas spyr man ju på. Seriöst! Aja behövde ju iaf inte sitta och vara social mot de (som tur) blev att sitta med datorn och snacka med some kuliga personer^^  thx för socialiteten(A)  När alla hade åkt så fixade my parents käk det blev något kött som var starkt som satan med pommes och sallad. inte helt fel det ni:P Och nu så har ju jag kommit i perioden "MÅSTEGÅNEREXTREMTMKT" så nu blire inte massa såser och sådant fettiga saker. nyttiga saker like sallad(Y)  Just det så har man satt in en ring i nageln också väldigt roligt att veta lr hurXD  nej vars men nu vet ni. så nu kommer jag gå med ett hål i nageln iaf utan ringen. jag tycker iaf att det blir lite cooligt äna tt bara ha vanliga naglar. fixa till de. Jag menar naglarna är lika viktiga som hela dig. Variera med mönster neutralt lr bara något stickig färg:)
inte direkt intressant att lägga upp en bild på nageln men kan göra det bara för er babes;)
Jag menar jag vill fan inte ha sådana paow.se har det är ju fan häxnaglar har ni sett de lr:O  checka hennes blogg lr ngt för hur långa som helst knall vita och inte filade nästan fyrkantiga. uhm tjusigt??? NOT
aja nu ska jag inte vara lika patetiska som de.

Anyway sitter i sängen och softar jag väl sätta på någon film snart.

puss hejs babes;)

Förberedelse

Hej Allihopa!

Sitter här med Clara och knaprar godis. Ikväll så blire att sitta i skolan för att klassen ska ha disco för mellanstadiet-.-
Kan ju inte säga att man är as engagerad för det men ändå så är man nyfiken på hur många som kommer och massa mer. kommer väl hem vid 11:00-11:20 lr något sådant. jag vet inte men aja. Clara och jag ahde ju very fun på östenssonsXD A****** och A**** var där så jag och Clara blev uhm väldigt fascinerande på avdelningen med mejeriprodukterXD  Efter ett tag blev det att komma fram till godiset och vi kände oss extremt nyttiga... En timme kvar tills vi ska vara i skolan.

Det har väl inte hänt något specell idag så får säga see yah later alligator^^

Glömma=onaturligt?

Hej allihopa!

Dagen ahr väl varit okej. skola först sedan så  skulle jag och *****  ut och äta fast jag glömde bort det. klnatig som jag är för jag gjorde som på alla andra måndagar gick nertill musikskoaln med moa. Blev att sitt aoch snacka skit där ett tag sedan kom Lisa och hennes vän och satte sig hos oss. Vad ska man säga slovakien med Lisa var ju h elt kuligt^^
träning sen och nu daotrn och då fick jag tydligen reda på att jag glömde att gå pås tna coh käka med ***** med flit. uhm Nej skulle aldrig göra det och det vet du. och det som skrämmer mig mest är att du tror att jag kommer göra om det. du vte hur mycket du betyder för mig men är jag verkligen värd någt i dina ögon?
Du stänger ute mig som aj gkänner iaf. den känslan inombords är inget trevligt och det måste du fröstå coh jag tror att du gör det.

puss hejs

Ändras all the time

hej allihopa!

Är det bara jag som tyker att Halloween inte är som den var när man var liten?
jag menar förut var det ju alltid någon under kvällen som knackade dörr men nu är det verkligen ingen. Sedan om man går till ett annat kvarter så är det fullt med toapapper bland annat. Jag kommer ihåg själv tyckte jag att det var jätte roligt att knacka dörr men ungdomen förändras tydligen. Jag ingår ju i den men jag syftar mer på de mindre.

Puss hejs

RSS 2.0